Nincsenek termékek a kosárban.

Belépés

Természetes összetételű, kiváló minőségű készítményekkel az egészséges méhekért, eredményes méhészkedésért.

Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött 50 Ft után 1 forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 500 pontot írunk jóvá. A részletekért kattintson ide.

Termékeink

Nyúlós költésrothadás gyorsteszt

Kiszerelés Ár Hűségpont
csomag 3 100 Ft 62

Termékbemutató videó

Kiszerelés

A VITA® nyúlós költésrothadás (amerikai) kimutatására szolgáló gyorstesztet a Vita (Europe) Ltd. a Yorki Központi Tudományos Laboratórium Gyorsteszt Diagnosztikai szekciójával fejleszttette ki. Ezzel az eszközzel a mézelő méh lárvákban a nyúlós költésrothadás (amerikai) fertőzöttség helyben, gyorsan kimutatható. A gyorsteszt ugyanazon a technológián alapul, mint a népszerű terhességi teszt és specifikus reakciót mutat ki a nyúlós költésrothadás (amerikai) kórokozója, a Paenibacillus larvae var. larvae ellenanyagaival szemben.

A gyorsteszt állandó szigorú gyakorlati ellenőrzés alatt áll a standard laboratóriumi tesztek mellett. A gyorstesztet a Yorki Központi Tudományos Laboratórium Nemzeti Méhészeti Intézete hagyta jóvá, más nemzetközi intézmények mellett.

Letölthető dokumentumok

Ajánlások

Menjen biztosra!

Győződjön meg, hogy nem fenyeget a nyúlós költésrothadás veszélye az Ön méhészetében. Egyszerűen, 3 perc alatt nagy biztonsággal kimutatható a fertőzés.

Vernalis

Vernalis Bt.
7694 Hosszúhetény, Kismező u. 2/C

+3672 590 001, +3630 743 7048

Cégjegyzékszám: 02 06 067743
Adószám: 20194358-2-02

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás.