Nincsenek termékek a kosárban.

Belépés

Természetes összetételű, kiváló minőségű készítményekkel az egészséges méhekért, eredményes méhészkedésért.

Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött 50 Ft után 1 forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 500 pontot írunk jóvá. A részletekért kattintson ide.

Termékeink

QMP (anyapótló) feromon

Kiszerelés Ár Hűségpont
QMP (anyapótló) feromon 2 000 Ft 40

Kiszerelés

A Bee Boost szintetikus anyaméh feromont (QMP) tartalmaz, amit Dr Winston és Dr. Slessor kísérletezett ki a Simon Fraser Egyetemen (Vancouver, Kanada). A Bee Boost-ot az anyaméh helyett használják.

Feromonok? QMP?

A feromon egy természtes kémiai anyag, amit az állatok (beleértve a rovarokat is) választanak ki. A feromonok ugyanannak a fajnak az egyedeit vonzzák. A QMP-t az anyaméh választja ki. A dolgozó méhek az anyát érintve kapják meg, amit a többi dolgozónak átadnak. Ez tartja össze a családot.

Bee Boost

A Bee Boost termékben, a QMP egy oldat formájában van jelen egy 3 mm átmérőjű és 5 cm hosszú csőben. A cső lassan, de folyamatosan bocsájtja ki a QMP-t ugyanúgy, mint az anya.

Átmeneti anyapótlás

Ha Bee Boost-ot, mint átmeneti anyát használunk, akkor a család normálisan fog viselkedni. Vegyük ki az anyát vagy az anyabölcsőket és helyezzük a Bee Boost-ot a helyére. A család normálisan fog táplálkozni és így megakadályozzuk a méhek szokásos távozását az anya nélküli családokból. ”Csellengő” méhek elfogása, amikor a kaptárakat más helyre visszük Virágporzás idején, amikor a kaptárakat más helyre visszük, ami még repülési körzetben van, sok méhecske a kaptár eredeti helyére tér vissza. Kísérletek igazolták, hogy ha 2 Bee Boost-ot használunk ilyen esetben egy üres lépeket tartalmazó kaptárban, akkor sikeresen be tudjuk fogni azokat a méheket, amelyeket egyébként elveszítenénk.

Vernalis

Vernalis Bt.
7694 Hosszúhetény, Kismező u. 2/C

+3672 590 001, +3630 743 7048

Cégjegyzékszám: 02 06 067743
Adószám: 20194358-2-02

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás.