No products in the basket

Sign in

Vernalis.hu hűségpontrendszer

A Vernalis.hu webáruház jutalmazza hűségét. Visszatérő vásárlóinknak jelentős kedvezményt biztosítunk a hűségpontok bevezetésével.

Mi a hűségpont?
Minden termék vásárlásakor hűségponttal jutalmazzuk meg. Minden elköltött 50 forint után 1 hűségpontot írunk jóvá. Külön akció keretében bizonyos kiemelt termékeknél ez a kedvezmény jóval magasabb is lehet. Minden új ügyfelünket 500 ponttal ajándékozzuk meg a regisztrációkor. A már regisztrált ügyfeleink szintén 500 hűségpontot kapnak az első belépés alkalmával.

Hol követhetem nyomon pontjaimat?
A honlapra történő belépés után a felső zöld sávban kiírjuk az eddig felhalmozott pontjainak számát. Vásárláskor minden termék ára mellett jelezzük a termékhez járó pontok számát. A kosárra kattintva megjelenítjük, hogy a teljes vásárlással hány pontot írunk jóvá Önnek. A megrendelést követő visszaigazoló levélben leírjuk, hogy mennyi pontot kapott az aktuális vásárlásért és mennyi így az összes beváltható pontja.

Hogyan tudom beváltani a pontjaimat?
Vásárláskor, a kosár oldalon a termékek alatt található a következő szöveg: „Használja fel hűségpontjait (1 pont = 1 forint): XXXX Hűségpont“. Ha a következő sorban (Igen, fel szeretném használni a hűségpontjaim.) kipipálja a négyzetet, akkor az adott vásárláskor le is vonjuk pontjait a fizetendő összegből. Az így csökkentett összeget láthatja is a végösszeg sorban.

Meddig érvényesek a pontok?
Minden pont a vásárlástól számított 365 napig költhető el.

Mikor válthatom be a pontokat?
A vásárláskor kapott pontokat a következő webáruházból történő vásárláskor lehet felhasználni.

Vernalis

Name of company
Company address

+3672 590 001, +3630 743 7048

Company number: 02 06 067743
Tax number: 20194358-2-02

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás.