Nincsenek termékek a kosárban.

Belépés

Természetes összetételű, kiváló minőségű készítményekkel az egészséges méhekért, eredményes méhészkedésért.

Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött 50 Ft után 1 forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 500 pontot írunk jóvá. A részletekért kattintson ide .

Termékeink

Cégünkről

A Vernalis Bt. 2007 decemberétől van jelen a magyar méhészeti piacon. Célkitűzésünk, hogy kiváló minőségű és hatásfokú, természetes összetételű készítményekkel segítsük, az eredményes és biztonságos méhészkedést.

Európában elsők között hoztuk forgalomba a Kanadában gyártott Feedbee nevet viselő virágpor helyettesítő természetes méhtáplálékot. E virágporpótlóval nem csupán egy termék forgalmazását kezdtük el, hanem arra is vállalkoztunk, hogy egy új technológiát és szemléletet honosítsunk meg a magyar és környékbeli országok méhészetében, úgy amint ezt a terméket kifejlesztő kutató is vallja:

„A Feedbee nem téveszti meg a méhészeket valótlan, vagy téves információkkal, hanem szeretne hozzájárulni a méhészeti tevékenység fejlődéséhez. Mi nem csupán el akarunk adni egy bizonyos készítményt a méhészeknek, hanem bizonyítani szeretnénk, hogy a Feedbee valóban tudományos és technológiai áttörést jelent a méhek táplálásában.”

Az elmúlt években jelentősen bővült az általunk forgalomba hozott készítmények száma és ezzel együtt azon gyártó cégek köre, melyeknek képviselői vagyunk. Jelenleg Magyarországon és Európa legtöbb országában látjuk el képviseletét a kanadai Bee Processing Enterprises Ltd.-nek, az amerikai Complete Bee-nek, és a török Nano Girisim Ltd.-nek. 2012 áprilisától a Vita Europe Ltd. Magyarországi képviseletét is ellátjuk. 2013-tól pedig büszkén képvíseljük az ír Advance Science-t és forgalmazzuk kiváló termékeiket.

Vernalis

Vernalis Bt.
7694 Hosszúhetény, Kismező u. 2/C

+3672 590 001, +3630 743 7048

Cégjegyzékszám: 02 06 067743
Adószám: 20194358-2-02

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás.